Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в

...
Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в
Коментари Харесай

Алекс Гърдева спечели финала на звездния отбор в Hell’s Kitchen

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач измежду звездите ” в сезон 6 на Hell’s Kitchen.

Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната конкуренция. Враждата сред двете дами беше едно от централните събития в тима на Златните и беляза тяхното показване през последните няколко седмици.



Кулинарното съревнование за 100 000 лв. на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха присъединяване в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за рисковите трикове на началник Никола, началник Светла и началник Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при връзката, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.



По време на финала на звездния тим Бони и Гърдева трябваше да подготвят двустепенно меню за особено подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, началник Виктор Ангелов и су-шефовете - началник Светла и началник Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха успеха на риалити звездата.



Големият край на следващия ден ще опълчи изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин. Те ще се изправят един против различен, един до друг с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път. Кой ще грабне огромната премия и купата “Най-добър готвач на България ”?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР