Предводителят на Лудогорец – Георги Дерменджиев, анализира поражението на орлите“

...
Предводителят на Лудогорец – Георги Дерменджиев, анализира поражението на орлите“
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец: Разочарованието е голямо

Предводителят на Лудогорец – Георги Дерменджиев, проучва провалянето на „ орлите “ във финала от Sesame Купа на България. Опитният експерт акцентира, че всички в Разград са желали да завоюват срещата с Ботев Пловдив и „ орлите “ са играли за дубъл.

" Разочарованието е огромно при нас. Не организирахме мача както би трябвало. Знаехме, че Ботев играе с тези контраатаки и въпреки всичко допуснахме три гола. Накрая се оказа, че можеше да пратим мача в продължения, само че това е футболът и това му е хубавото, защото е непредсказуем “, започва Дерменджиев, предава Гонг бг. 

„ Има човек, който извършва. Няма значение кой залага топката. Винаги съм казвал, че българските ни футболисти са положителни. Когато би трябвало – влизат да играят “, сподели той за Неделев и Чочев ".

„ Не мога да кажа, че тази загуба е удар по нас, само че упоритостите са ни огромни. Стигнахме до край, в който играхме за дубъл. Направихме неточности, които трябваше да покрием избрани зони – не го направихме и загубихме “, продължи той.

„ Тони Недялков дълго време не тренира и неговото функционално положение не е на равнище да играе един след различен мачове. Бяхме се разбрали с него. Ние бяхме по-добре физически от Ботев. Това са мисли за доста напред. Имаме проблем при вратарите. В поселдната подготовка Падт се контузи, по време на мача дребният също се контузи. Слуга е с контузия от много време и това е проблем за нас. Винаги това е било слабост за Лудогорец – когато получи шанса рано да стане първенец и по-късно психическата обремененост на играчите става друга. Имаме 15 изиграни мача повече от втория тим на ЦСКА София и тъкмо 20 повече от Черно море. Това е статистика. Знаете какво значи това за един състезател с пътувания сряда-неделя. Това са доста срещи и в тези мачове играчите би трябвало да са на 100%, с цел да завоюват. Те закономерно завоюваха купата рано-рано “, приключи Дерменджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР