Другите, явно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, казва

...
Другите, явно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, казва
Коментари Харесай

Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен, сигурно са били друсани с райски газ

Другите, очевидно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, споделя изпълнителката, която е израснала с починалия 21-годишен юноша

" Кристиан не пие, нито се дрогира. Познавам го от дете. Компанията, с която е бил във съдбовната нощ, обаче е била надрусана с божествен газ. Именно поради това най-вероятно са го предиздвикали да кара с гневна скорост. "

Това разкри певицата Сузанита във връзка нещастието, която преди дни раздруса Пловдив. В дребните часове на 13 май джип, ръководен от Кристиан Екмекчия с повече от 150 км/ч, навлиза в разграничителната линия сред двете платна на бул. и се блъска поредно в няколко огромни дървета. В злополуката на място живота си губи водачът, 21-годишният Кристиан, и неговата половинка Теодора. На задната седалка е друга двойка, която се избавя, само че е с заплаха за живота.

" Ще ми липсваш, приятелю. Горе ще пеем дружно още веднъж ", споделя още певицата, която е израснала със починалия в тежката злополука.

" Познавах го чудесно. Семейството му го е възпитало. Никога не е имал проблеми. Е, обичаше високите скорости, само че постоянно е бил рационален. В главата ми изникват хиляди въпроси - по какъв начин се е стигнало до такава степен. Малко забавление в колата и тъга до живот ", споделя още Сузанита.

Заради следващата жертва на пътя в резултат на използването на божествен газ певицата моли той да се забрани. Ако не стане, изпълнителката е подготвена да се вдигне на протест. И да провежда митинги.

" Утре в колата може да е моето дете или пък вашето. Хора, които обичаме. Трябва да станем по-разумни ", зове Сузанита и дава за образец какви трайни увреждания може да докара потреблението на божествен газ.

" Имам другари, които тотално са глухи поради дишането му. Други пък им изтръпват крайниците. Трети имат паникатаки и тревога. Опасно е доста. Наистина ", споделя още Сузанита.

" В момента се работи по всички версии. Дали водачът, който почина, е използвал някаква субстанция, било тя божествен газ, няма по какъв начин да знаем на този стадий. При състояние че лицата са умряли, експертизите ще станат много по-бавно, в сравнение с в случай че се вземат проби от живи лица. Кога ще са подготвени резултатите от проучванията, не е ясно. "

Това споделиха пред " България Днес " от кабинета на окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева. Едно обаче е ясно и то е, че проучванията няма по какъв начин да потвърдят съществуването на божествен газ в кръвта на Екмекчиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР