Почти всеки ден, няколко пъти дневно, в продължение на повече

...
Почти всеки ден, няколко пъти дневно, в продължение на повече
Коментари Харесай

Едгар Кейси за бъдещето

Почти всеки ден, няколко пъти на ден, в продължение на повече от четиридесет години, Едгар Кейси индуцира себе си в едно променено, „ отвън тялото ” положение на съзнанието и разкрива надълбоко проницателна и сложна за схващане информация по разнообразни тематики, като да вземем за пример здраве, сънища, медитация, религии, и несъмнено прераждането.

Информацията, която Едгар Кейси разкрива за бъдещето, е това, с което той е може би най-известен. Той дава информация за историята на човечеството през цялото време на съществуването му, та чак до далечно бъдеще, когато хората ще се развиват като същества със свръхестествени сили. Той разказва една нова Ера на просвещение и мир, когато божествеността в индивида ще се прояви на Земята.

Но преди този момент " Божие царство " да завладее света, Кейси планува международни събития, които могат да бъдат разказани само като Апокалипсис, интервал на филтриране, включващ естествени бедствия, които ще трансформират фрапантно повърхността на Земята, войни, стопански срив, както и обществено - политически безредици. Тези визии за бъдещето съответстват с това, което се знае като NDE предсказания /преживявания в миг непосредствен до смъртта/.

Кейси има вяра, че тези ужасни бъдещи събития могат да бъдат предотвратени, в случай че човечеството промени своето държание. И това е задачата, заради която прави тези предсказания - да предизвести хората да се трансформират по този начин, че пророчествата да не се случат. Тъй като Кейси сигурно не е 100% прецизен в предсказанията си, се счита че това единствено потвърждава по какъв начин някои от неговите апокалиптични пророчества са предотвратени. Така че, сполучливо може да се назова това тъмно и гибелно знамение, което не се случва.

Предсказанията на Едгар Кейси са станали добре познати в целия свят и може би тъкмо по този метод той е съумял да повлияе върху смяната в хората, тъй че да трансформират хода на историята задоволително, че пророчеството да не се случи. Кейси неколкократно споделя, че даже и Богът на Боговете не може тъкмо да предскаже бъдещето, тъй като хората свободно ще могат да се трансформират и да трансформират бъдещето. В тази връзка Едгар Кейси прави отпратка към Библията, когато Исус е запитан, по кое време ще се върне. И неговият отговор е: " Никой не знае за този ден и час, даже и ангели на небесата, нито Синът, а единствено Отец ".

 Пророчества на Едгар Кейси

Така че, предсказанието в никакъв случай не е давано за никаква друга цел с изключение на като предизвестие. Поради тази причина, едно сполучливо знамение е това, което е било предотвратено и заради това не се е случило. Във връзка с пророческите качества на Едгар Кейси скептиците акцентират, че защото някои от неговите предсказания не са се случили, това значи, че са подправени. Но от друга позиция, може да се каже, че неговите предсказания са помогнали да се трансформират задоволително хора, с цел да се предотврати случването им.

Едгар Кейси планува, че ще пристигна време, когато всички хора ще осъзнаят своята отговорност един към различен - осъзнаване, което ще промени мисленето на човечеството като цяло. По време на разгара на Втората международна война, Кейси вижда опция за един единен свят и възобновление на възприятието за нематериалност във всички краища на света. Когато е запитан през 1944 година, коя религиозна мисъл би повела света към най-голяма духовна светлина и разсъдък, отговорът му е елементарен: Да обичаш Господ твоя Бог с цялото си сърце, и близък си както себе си!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР