Познавам Ицо Хазарта от много време. Гостувал ми е в

...
Познавам Ицо Хазарта от много време. Гостувал ми е в
Коментари Харесай

Слави размаза Хазарта за лъжи

" Познавам Ицо Хазарта от доста време. Гостувал ми е в шоуто, писал е текстове за части на " Ку-Ку Бенд ”, а и почтено казано харесвах Ъпсурт. Различни, провокативни, на моменти брутални. Но, в последно време не ме интересува Ицо Хазарта. Не се интересувам от него, тъй като не се интересувам от него. Но, Станислав Балабанов се интересува от него, за какво, ще разберем дружно с вас от идващия текст:

По време на предизборна акция е доста елементарно да хвърляш тиня изключително, в случай че боравиш с неистини. Разбрах, че с такива неистини е боравил депутата Христо, по прочут като Ицо Хазарта, доскоро, в ефира на Нова ТВ, изтъквам: " ИТН е замаскираното зло и това било потвърдено ”. Край на цитата. Понеже от дълго време ми е писнало, сътрудник, Христо да чувам лъжите ти и тези на твоите господари ще служа си единствено с обстоятелства, с цел да схванеш Христо какво, в действителност е потвърдено. Факт е, че ти Христо, преди да станеш политик, на драго сърце ходеше да пееш на мазни, предизборни, халтури на ГЕРБ, за което ГЕРБ ти плащаха добре. Факт е, Христо, че след това, за разлика от твоите господари Кирил и Асен, на които ти почтително служиш, " ИТН ” в никакъв случай не си разреши да наруши правилата си и да влезе в " сглобка ” с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Факт е, Христо, че тъкмо ти натискаше бутона с Бойко Борисов и Делян Пеевски, всеки ден, през последната една година, спокоен и безмълвен, само че пък с вяра да ти върже на европейските избори.

Най-тъжният факт, Христо е, че с държанието си ти, в действителност се трансформира в основен воин на личните си текстове. И като теглиш чертата, най-големият факт, който съм сигурен, че ти и твоите господари сте разбрали и усвоили е, тук ще те изтъквам персонално теб: ” В Парламента да лапаш пи*ки е бизнес ”, пусна на ФБ си Слави Трифонов.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР