Почетният консул на Южна Корея в Бургас и бизнесмен Йосиф

...
Почетният консул на Южна Корея в Бургас и бизнесмен Йосиф
Коментари Харесай

Бизнесмен продава уникалната си резиденция в Созопол

Почетният консул на Южна Корея в Бургас и предприемач Йосиф Спиридонов продава имението си в Созопол. То се намира в крайбрежната околност Буджака. Цената, която желае притежателят, е 2 990 000 EUR. Къщата е с разгъната застроена повърхност от 850 кв.м и двор от 8 декара, се показва в обявата оповестена в най-големия уебсайт за недвижими парцели у нас imot.bg . Мястото, на което е ситуиран парцелът, издигнат през 2017 година, предлага забележителна панорама към целия залив и плажа на Каваците, Ропотамо, Змийски остров и нос Агалина.

Имението се състои от луксозна двуетажна къща с обща повърхност от 850 кв.м, обособена къща за личен състав, два външни басейна, гараж за 2 коли и 8 открити паркоместа, превъзходната градина със зони за отдих, езеро и детски ъгъл, ситуирани върху терасирания имот от към 8000 кв.м.

На разположение на новият притежател ще е също по този начин и винарна, градина с над 2000 разнообразни типа растения, в това число 15-метрови финикови палми от Испания; маслинова гора с 30 дървета на възраст над 400 години, от Италия, с опция за производството на личен зехтин, с нужните преси; отопляем парник за зеленчуци от 50 кв.м. Имотът разполага и с инфинити басейн с водопад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР