По време на търговската сесия в Азия петролът се търгува

...
По време на търговската сесия в Азия петролът се търгува
Коментари Харесай

Пазарите на акции по време на сесията в Азия отбелязаха повишения от над 1%

По време на комерсиалната сесия в Азия петролът се търгува на равнища от 92,40 и 85,30 надлежно за вид Брент и Суров нефт. Котировките се покачиха с близо 1% по отношение на вчерашните равнища. Временен спад беше маркиран след новината, че Съединени американски щати ще понижат стратегическите си запаси с 10-15 млн. барела в опита да усилят предлагането и да смъкват котировките.

Пазарите на акции се причислиха към възходящото придвижване по време на американската сесия през вчерашния ден и означиха покачвания от над 1%. Nikkei и Hang Seng са на равнища надлежно 27 177 и 16 826 пункта.

Американските показатели продължиха покачването си и по време на сесията в Азия, като Nasdaq и S&P500 са към равнища 11 294 и 3 743. Днес се чака оповестяване на финансовите резултати на няколко огромни компании, като Netflix, Goldman Sachs и Johnson&Johnson.

Златото се търгува без съществени промени към 1660 $ за унция.

Доходността на 10-годишните американски облигации остава на равнища от 3,98%, до момента в който европейските лихви означиха лек спад – надлежно 2,27 и 4,68% за 10-годишните дългови бумаги на Германия и Италия.

Доларовият показател продължи леко да отслабва и се търгува на равнища 112,02. Доларът продължава да се търгува покрай рекордните си равнища по отношение на японската йена макар спадът против другите съществени валути – евро и паунд.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР