Наградите BAFTA приключиха за още една година и имаше някои

...
Наградите BAFTA приключиха за още една година и имаше някои
Коментари Харесай

Франки Бридж съчета перфектно матовата си розова мани на BAFTA с дизайнерската си чанта – пазарувайте от визията

Наградите BAFTA завършиха за още една година и имаше някои в действителност шикозни визии, които красяха аления килим на тазгодишната гала по награждаването. Една открояваща се визия беше Франки Бридж, която избра неутрална, ефирна визия, която я виждаше облечена от глава до пети в бели и бледорозови тонове.

Водещата избра чифт голи токчета, бял сатенена рокля с изрязана част към талията и розова и бяла чанта Dior. Тя също по този начин съвършено координира матовата си гола мани с тоалета си, създавайки безупречно обединен външен тип. Въпреки че пролетта и лятото нормално са свързани с това да сте смели с цветовите си палитри, ясният минималистичен външен тип на Франки е идеалният образец за какво неутралните в никакъв случай няма да излязат от мода.

С една фотография Франки сподели какъв брой добре тя d координира погледа си, до момента в който щракна ръката си, държаща розово-бялата чанта на Dior. Самата чанта беше неясно розово и бяло с флорален дизайн, като Франки разкри, че я е взела от, желан дизай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР