Певицата Били Айлиш пусна своя модна линия във веригата H&M,

...
Певицата Били Айлиш пусна своя модна линия във веригата H&M,
Коментари Харесай

Били Айлиш пусна устойчива модна линия

Певицата Били Айлиш пусна своя фешън линия във веригата H&M, заяви Контактмюзик.

Тя към този момент има свои сбирки за " Ърбан аутфитърс " и " Бершка ". Широки тениски, пуловери и шапки с марката на 18-годишната суперзвезда в поп музиката към този момент са в продажба в магазините на шведската верига. Артикулите са създадени напълно от екологични устойчиви материали. Известно е, че авторката на шлагера " Bury a Friend " е природозащитничка. Тя работи дружно с неправителствената организация Reverb, с цел да провежда допустимо най-екосъобразно идното си международно турне " Where Do We Go ".
Изпълнителката на шлагера " Lovely " сътвори еко-селище, в което ще има вода за зареждане на бутилките за многократна приложимост на феновете й и където ще ги осведоми за климатичните промени.

" Няма да се употребяват пластмасови сламки, феновете ще си носят бутилки за многократна приложимост, ще има контейнери за преработване на всички места, тъй като какъв е смисълът нещо да е уместно за преработване, в случай че няма контейнери за събиране на такива боклуци ", споделя певицата.
Били е споделяла, че обича да носи необятни облекла, с цел да й е комфортно и би желала и хората да носят облекла, които ги карат " да се усещат добре в кожата си ". " Начинът, по който се обличам, не е наложително мекушав, или момичешки, или какъвто и да е. Не си споделям - о, ще нося необятни облекла, тъй като са необятни. Обличам това, което желая ", споделя тя. " Винаги съм подкрепяла и харесвала, когато жена или мъж се усеща добре в кожата си, в тялото си, когато демонстрира това, което желае. Не ми харесва този чудноват метод на изложение на поддръжка за мен, когато някой се подиграва на някого, че не желае да се облича като мен ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР