Бившият лидер на лейбъристите Джеръми Корбин обяви, че ще се

...
Бившият лидер на лейбъристите Джеръми Корбин обяви, че ще се
Коментари Харесай

Джереми Корбин ще се кандидатира като независим кандидат на общите избори, причинявайки главоболия на лейбъристите

Бившият водач на лейбъристите Джеръми Корбин разгласи, че ще се кандидатира като самостоятелен претендент на общите избори през юли.

Ходът идва от лейбъристите определени претенденти, които да заменят господин Корбин в Islington North, откакто той беше публично блокиран предходната година да се кандидатира като партиен претендент за първи път от 1983 година Решението на господин Корбин - който остава член на Лейбъристката партия - да се състезава против претендент на Лейбъристката партия в Лондонското място рискува да бъде изключен от партията.

Ветеранът от левицата се зарече да бъде „ самостоятелен глас за тъждество “. Той сподели: „ Тук съм, с цел да съставлявам хората от Islington North на тъкмо същите правила, които съм отстоявал през целия си живот: обществена правдивост, права на индивида и мир. “

В разкопки в неговия правоприемник Кийр Стармър, господин Корбин сподели, че ще отбрани „ същинска опция на корумпираните години на това държавно управление на торите “. разделения в Лейбъристката партия.

Той добави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР