София Вергара в интервю за People обясни защо не е

...
София Вергара в интервю за People обясни защо не е
Коментари Харесай

София Вергара с интересно признание

София Вергара в изявление за „ People " изясни за какво не е родила деца от някогашния си брачен партньор Джо Манганиело: съгласно слуховете това е главната причина за развода им, с изключение на желанието й да се концентрира върху кариерата си. По думите й, концепцията да има деца в този брак не може да се назова вярно решение. „ Има неща в живота, които може да наподобяват като добра концепция, само че не са ", сподели 51-годишната актриса.

" Била съм майка преди. Знам какво значи да се опитваш да бъдеш най-хубавия родител, да даваш всичко, което можеш, а това изисква доста жертви, лишава голяма сила ", сподели тя.

В същото време актрисата призна, че почита желанието на други дами да имат деца след 50 години, само че счита, че това не е нейният път. „ Напълно почитам желанието да станеш майка след 50. Но заради кариерата ми, метода ми на живот и характера на бракът ми, не смятах, че би било почтено да родя дете на този свят, тъй като нямаше да бъда в положение да му се отдам на 100 % ", изясни Вергара.

София Вергара и Джо Манганиело оповестиха развода си след 7 години брак през юли предходната година. След това медиите започнаха да разискват разнообразни аргументи: измежду догатките беше и че актрисата не желае да води спокоен фамилен живот, а търси гласност и желае да гради кариера.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР