Носителката на титлите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева

...
Носителката на титлите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева
Коментари Харесай

Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан

Носителката на купите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева е една от актрисите, които този уикенд ще преминат по аления килим на Филмовия фестивал в Кан.

Бургазлийката от три години се образова при най-хубавите преподаватели по актьорско майсторство, дикция, правоговор, четене на аутокю и постановка.

През последните години е получавала много изкушаващи оферти в киноиндустрията.

„ Желаех дебютната ми роля да е паметна и запомнена от феновете. Приех предлагането на Саня Борисова и Никол Предьова, които са продуценти на кино лентата „ Никога не е просто секс " да изиграя ролята на любовницата на основния артист. ", сподели Светослава от френската ривиера.

И добави: „ Това за мен е сбъдната фантазия. Благодарна съм на Вселената. Мечтаех си да получа интернационално кино самопризнание и ето, че към този момент съм в Кан, филмът е номиниран и ще се наредя на едно равнище с голям брой международно известни актриси, които са минали по аления килим в фестивалния град. "

Станислава Андреева от дете се дефинира като човек на сцената и изкуството. В трети клас е имала лично радио предаване по едно от известните радиа в България. Вземала е присъединяване в доста театрални постановки и е пяла във вокална група. в Филипините. Била е рекламно лице и на десетки български и интернационалните марки.

„ След като почувствах, че съм покорила всички върхове в модата, разбрах, че идващото място, където мога да намеря кей е обвързвано с киното и малкия екран. ", показа хубавицата, която преди години се завърна от Филипините с корона от състезанието Мис Интернационал.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР