Певицата Ариана Гранде е постигнала споразумение с хип-хоп изпълнителя, който

...
Певицата Ариана Гранде е постигнала споразумение с хип-хоп изпълнителя, който
Коментари Харесай

Ариана Гранде постигна споразумение в дело за плагиатство

Певицата Ариана Гранде е постигнала съглашение с хип-хоп изпълнителя, който заведе дело за плагиатство против нея, потвърждавайки, че с хитовото си парче " 7 Rings " от 2019 година тя е нарушила авторските му права, съобщи Ройтерс.

Джош Стоун, който твърдеше, че Гранде е плагиатствала негово парче, е съобщил, че е постигнал съглашение с певицата и 13 други обвинени, в това число нейни издатели и създатели на песни.

Условията на постигнатото съглашение не се разкриват и арбитър от съд в Манхатън е постановил преустановяване на делото. Адвокати на страните не са дали отговор на молбите за коментар.

Стоун твърдеше, че " високо ценени специалисти по музикознание " са стигнали до заключението, че шлагерът " 7 Rings " на Ариана Гранде е заимстван от парчето му " You Need It, I Got It ", което е написал две години по-рано.

Двадесет и седем годишната Гранде приписва авторството на Ричард Роджърс и Оскар Хамърстийн, защото парчето ѝ " 7 Rings " е заимствано от песента им " My Favorite Things " от отличените с награди " Тони " и " Оскар " мюзикъл и филм " Звукът на музиката ".

Ариана Гранде прекара осем седмици на върха в чарта Хот 100 на " Билборд " с шлагера си " 7 Rings ". Видеото към песента е гледано над 954 милиона пъти в YouTube.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР