Петък е. Петък е. Петък е. Макар да не сме

...
Петък е. Петък е. Петък е. Макар да не сме
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петък е. Петък е. Петък е. Макар да не сме в най-хубавата си форма и да се постанова да прекараме уикенда на легло с брошура в ръка, нищо не може да ни спре да послушаме малко нова хубава музика.
 3 книги за уикенда от Елизабет Страут, Робърт Джордан и Ане Якобс
3 книги за уикенда

Време е за продължения

Тази седмица по-голямата част от предложенията ни идват от страна на български реализатори, което си е напряко ужасно. Без да губим повече време, дано се отправим на следващото музикално премеждие. 

А то стартира с Ед Шийрън , който показа " Boat " - началната ария от идния му албум. " - " излиза на 5 май. Написана на британското крайбрежие измежду рисковите стихии на зимата, " Boat ", служи като метафора за депресията. 

" Boat " следва издаването на 14-тия номер едно сингъл на Ед в Обединеното кралство - " Eyes Closed ". Постижение, което поставя изпълнителят на трето място измежду оглавяващите класациите реализатори в историята на Обединеното кралство, след Елвис Пресли и The Beatles.

Галещите ухото Florence and the Machine споделиха нова ария. “ Mermaids ” е част от “вселената ” на скорошното разширено издание на групата на албума Dance Fever, който излезе през 2022 година

Песента, продуцирана от Дейв Бейли, е мрачна многослойна поп мелодия, в която Флорънс Уелч пее за сивото британско време, Бритни Спиърс и " радостната давност ". " Не сте виждали нищо, до момента в който не видите английско момиче да пие ", пее Уелч.
 5 нови песни от седмицата с Давид Гета, Ели Гулдинг, ALMA, Tones And I и Gucci Mane
5 нови песни от седмицата

Пъстра музикална китка

Продължаваме с Papi Hans , с цел да го видим в една доста друга светлина. Изпълнителят пусна " 117 " - първата ария от " Терапия " - мини албум от три части, които дефинира като най-трудно писаните от него досега. Песни, с които се лекува от сложен период в своя живот. " С всяка ария пущам един собствен проблем. И изучавам един урок ".

" Откога не съм те виждал, минаха ли доста дни? Точно 117, но кой ли ги брои? И в полупразна къща, живее полупразен мъж, който мисли си за теб - по какъв начин срещна те един път. ", пее Papi Hans, а ние в действителност долавяме болката във всяка една дума.

Оставяме на българска вълна, с цел да чуем и Виктория Георгиева , която става част от семейството на Warner Music. Днес, 21 април, е и премиерата на първия ѝ сингъл от взаимното им партньорство. Песента носи името " Lover " s Trial ".

" Lover " s Trial " е ария, с която доста се гордея. Вдъхновена е от разлъка, която изживях неотдавна и споделя за този кръговрат от смесени и доста мощни усеща, в който постоянно попадаме в края на една връзка ", споделя Виктория, а почитателите ѝ се питат дали не става дума за Филип Буков.
 Hug or handshake разкриват детайлности за музиката си и последната им ария
Прегръдка или здрависване - или кои са момчетата от hug or handshake

Антон Георгиев и Петър Трифонов за вдъхновението, за обичаните песни и за последния сингъл " SLOWBOY "

Завършваме с една галактическа ария на едни галактически музиканти. " Венерианецът " е новият сингъл на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени  от албума Жълт код. Стефан, Еко, Миро, Стунджи и Иван оповестиха, че се подготвят и за поредност от концерти, които включват както обичайните летни дестинации, по този начин и специфичната покана за July Morning на Midalidare Rock In The Wine Valley.

Паралелно с това ще текат записите и на нов aлбум, който да бъде показан по Коледа в НДК.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР