Пътната полиция призова всички шофьори да бъдат внимателни през следващите

...
Пътната полиция призова всички шофьори да бъдат внимателни през следващите
Коментари Харесай

КАТ: Внимавайте през следващите 4-5 дни!

Пътната полиция прикани всички водачи да бъдат деликатни през идващите 4-5 дни, защото се чака утежняване на времето. Очакват се превалявания от дъжд и сняг.

" Трябва да обърнем внимание на всички водачи на МПС за идната прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология – в идващите дни времето ще бъде с наклонност за утежняване. Очакваме дъжд, който ще премине в сняг. Водачите би трябвало да са деликатни, да съблюдават отдалеченост. Към момента към момента нямаше дни, в които времето беше неприятно. Водачите би трябвало да се пренастроят към идващите неприятни условия ", това сподели гл. инсп. Николай Крушарски от основна дирекция Пътна полиция.

Той разясни, че задачата на униформените е да предупредят водачите за следното: „ Ние желаеме да обърнем внимание на водачите да бъдат деликатни. Целта ни е да вземем превантивни ограничения “.

Относно контрола основният комисар съобщи: „ Основно ще се употребяват механически средства за надзор. Ще има и дежурни екипи, които да обработват леките пътни произшествия, с цел да не се получава закъснение. “

Гл. инсп. Крушарски посочи и кои са най-опасните места: „ Най-опасни са планинските сектори, проходите и автомагистралите. Там чакаме трафикът да бъде претрупан, а това усилва и риска “.

По тематиката с проблемите с висока скорост той заяви, че са установени 33 000 нарушавания за превишена скорост за предходната година до интервала на празниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР