Първото дете на Кирил Преславски – Мафалда, публикува в Инстаграм

...
Първото дете на Кирил Преславски – Мафалда, публикува в Инстаграм
Коментари Харесай

Първата внучка на Симеон II поздрави баща си с ВИДЕО на 20 години

Първото дете на Кирил Преславски – Мафалда, разгласява в Инстаграм любопитно домашно видео с татко си, като текстът гласи „ Честито, баща! “. Поводът евентуално е 57-ят рожден ден на българския княз, който беше на 11 юли, написа Епицентър.

Мафалда, която гради кариера като певица сега, е родена през 1994 година и е първата внучка на Симеон Сакскобургготски. На видеото тя е към момента бебе, тъй че Кирил по това време е на 30 години. Двамата гледат анимационно филмче, на което детето откровено се забавлява. За малко се чува гласът на жена, която е отвън кадър. Това евентуално е майката Росарио Надал, с която през 2012 година Кирил се разведе. Двойката има три деца.

През май т.г. Мафалда се омъжи на остров Майорка – родното място на майка ѝ Росарио Надал.

Съпругът ѝ Марк е английски финансист с ливански корени. Мафалда се среща с него в Лондон, след което двамата прекарват няколко години в Съединени американски щати, където учат. Мафалда следва в колежа „ Бъркли “, а Марк в Харвард.

Мафалда се е казвала и сестрата на кралица Йоанна Савойска (1907-2000). Тя има трагична орис – умира в концентрационния лагер Бухенвалд през 1944-а, когато е едвам на 41 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР