Партиите се интересуват единствено от политическото си оцеляване. Затова и

...
Партиите се интересуват единствено от политическото си оцеляване. Затова и
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Партиите се интересуват от политическото си оцеляване, а проблемите на хората стоят

" Партиите се интересуват само от политическото си оцеляване. Затова и си скроиха Изборен кодекс, който да ги удовлетворява и да дадат властта на президента. Избори идват и си отиват. Но проблемите в всекидневието на българите стоят и те не бяха в дневния ред на нито една от двете партии , които получиха втория и третия мандат. " С тези думи от ГЕРБ разкритикува работата на 45-ия парламент през късото време на съществуването му.
В предаването " Карай напряко с Дияна Найденова " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ Атанасова съобщи, че ГЕРБ не водят война с никого , визирайки връзките си с президентската институция. " Очаквахме, че президентът ще бъде обединител, каквато е ролята на Президентството. Прави усещане също, че той взима отношение в тематиката за проверките. И това, че никой не пожела диалог за сформиране на държавно управление, ние отчитаме като груба неточност ", безапелационна е Десислава Атанасова.
 Биков към Трифонов: Изтърбушихте целия Изборен кодекс Биков към Трифонов: Изтърбушихте целия Изборен кодекс
Тома Биков от ГЕРБ отговори на Слави Трифонов по отношение на Изборния кодекс. Трифонов написа, че и ГЕРБ са променяли Изборен кодекс за 3...
Според нея, човек не може да си унищожи всички мостове и " самочувствието и арогантността оказват помощ, само че единствено от време на време и не постоянно " . Тя уточни, че чака да има " мръсна и кална акция, а това отвращава хората ". Атанасова разяснява и за какво ГЕРБ се тормози от осъществяване на напълно машинно гласоподаване. Тя твърди, че изборното законодателство е " тотално несъответстващо, написано за една нощ, без да се регистрира общественият публичен спор за метода на избиране или да се търси уместност на нормите ".
Тя счита, че Изборният кодекс съдържа в себе си редица несъгласия. Конкретизира в това, че за малко време би трябвало да бъде извършена социална поръчка, закупени и доставени машини за всички секции, в които има над 300 гласоподаватели, в това число и за тези, в чужбина. В умозаключение Десислава Атанасова акцентира, че не може текст в законодателството да гласи " в случай че е допустимо " .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР