Паранормални явления и други мистерии ще видим в най-новия уеб

...
Паранормални явления и други мистерии ще видим в най-новия уеб
Коментари Харесай

Мистериозните сили на уеб сериала „Килерът“ завладяват феновете

Паранормални феномени и други мистерии ще забележим в най-новия уеб мистъри сериал на 7Talents – „ Килерът “, който започва на 22 май във Vbox7.com. Какво ни чака, може да разберете тук

Историята на „ Килерът “ заплита връзките сред група младежи, чиито живот се трансформира напълно след трагичната загуба на техен непосредствен другар – Виктор, чиято роля се извършва от Иван Тишев. В опит да преодолеят тъгата, те вземат решение да посетят хижа, където обаче стартират да се случват странни неща. Половинката на Иван в живота и в сериала, Надя Петрова ще се превъплъти в облика на Зара - рационално и зряло момиче, на чието рамо приятелите постоянно могат да се подпрат в тежък миг.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ГЕРОИ ОТ „ КИЛЕРЪТ “ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Хижата, в която младежите отсядат, се стопанисва от Мира Драганова в ролята на видимо тихата и почтена Глория, която крие доста секрети, и Деян Каменов – Дидо от D2, който влиза в облика на Боян. Малко злокобен и плашещ, неговият воин е една от огромните загадки за всички в групата.

Приятелската компания в „ Килерът “ допълват още звезди от друга хитова уеб поредност - „ Следвай ме “. Един от тях е Антоан Петров, който завоюва влиятелната премия Икар 2018 година в категория дебют. Той се превъплъщава в интелигентния и леко подигравателен Мартин, който смята, че ориста не е обективна по отношение на него.

Компания в „ Килерът “ му вършат Ралица Добрева в ролята на мощната и леко арогантна Николета, както и танцьорът Димитър Горанов – Флинг, който ще забележим като Калоян - най-хубавият другар на Виктор. Групата е допълнена и от облика на Деница - дребната сестра на Зара, която е импулсивна, конфликтна и непредвидима. В ролята на бунтарката влиза моделът Никол Андонова.

За още вести към „ Килерът “, следете Фейсбук страницата на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР