Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и

...
Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и
Коментари Харесай

Магдалена и Надежда след Ергенът - как продължава животът на двете финалистки

Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и Надежда не престават да са най-коментираните дами, а Алек Младенов - най-критикуваният мъж. И до момента в който някои към момента се възмущават на непредвидения процес на събитията, двете русокоски от дълго време са преглътнали унижението и си живеят живота.

Края на снимките на любовното риалити бе през предходната есен и от този момент до момента Маги и Надежда станаха по-популярни от всеки път. И както и останалите участнички, не пропуснаха да се възползват от този факт. Eто по какъв начин продължава животът на двете финалистки.

В Ергенът 3 Надежда призна, че е напуснала работата си като експерт човешки запаси в огромна компания, с цел да може да взе участие в борбата на сърцето на Младенов. А откакто не съумя да я завоюва, реши тотално да смени посоката на развиване. 

Още до момента в който течеше излъчването на предаването, тя си отвори свое студио за хубост, в което предлага разнообразни процедури. Самата Надежда обаче не е единствено началник, а прави грим на своите клиентки. Организира и семинари по гримиране. И макар че в последно време в обществените мрежи се разяснява какъв брой високи са цените й, сигурно клиенти не й липсват.

За разлика от нея, Магдалена Томова не е загърбила остарялата си специалност шеф на заведение, а в това време не стопира да развива профилите си в обществените мрежи и да се изявява като инфлуенсър. 

Предложения за реклама не липсват, а тя не обича да отхвърля, и последните й изявления в Instagram са най-вече спонсорирани. И очевидно е решена да се възползва оптимално от известността си, тъй като знае, че и това е до време - след някой и различен месец ще дойдат новите ергенки.

Засега нито Магдалена, нито Надежда са разкривали дали са съумели да открият любовта след края на Ергенът 3. Но сме сигурни, че в случай че това се случи, мъчно ще остане прикрито.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР