Пет зодии са верни до гроб. Веднъж като сте ги

...
Пет зодии са верни до гроб. Веднъж като сте ги
Коментари Харесай

Верни до гроб: ето на кои зодии може винаги да разчитате

Пет зодии са правилни до гроб. Веднъж като сте ги покорили, постоянно можете да разчитате на овните, телците, везните, скорпионите и козирозите.
Овен
Основната причина мнозина да се опасяват даже да приказват с Овен е неговият експлозивен манталитет. Знакът може да бъде прекомерно безапелационен. Може да не следи думите и дейностите си и да му е мъчно да признае, че може от време на време да бърка. Но най-много Овенът се нервира от хора, на които не може да се разчита. Този знак в никакъв случай не прости изменничество, злословия зад тила си или игнориране от различен човек. Следователно той в никакъв случай няма да направи същите дейности в отговор. Ако Овенът ви допусне до сърцето си и ви разреши да бъдете негов другар, той няма да ви изостави даже в най-трудните интервали.
Телец
Основното, което Телците изискват от своите близки, е безусловна почтеност. Те в никакъв случай няма да простят на другар, който крои схеми зад тила им. И в никакъв случай няма да наемат чиновник, който е излъгал в автобиографията си. Но Телците не са тези хора, които единствено изискват – те самите живеят съгласно личните си високи стандарти. Ако споделите нещо персонално с Телец, той в никакъв случай няма да ви съобщи (въпреки любовта си към клюките). Ако преминавате през сложен интервал, Телецът ще пожертва парите и времето си, с цел да ви помогне. Като цяло през най-мрачния интервал от живота си разчитайте на този земен знак.
Везни
На пръв взор Везните наподобяват несериозни хора, които като цяло не са способни на мощни връзки. В група това ще бъдат хора, които могат да приказват с всеки, имат доста другари и даже повече познати. А също по този начин могат да се похвалят с дълъг лист от сантиментални сътрудници. Но не позволявайте непринудените и повърхностни диалози на Везните да ви объркват.

Всъщност това са доста уязвими хора, които надълбоко съчувстват на хората към себе си. Те са подготвени абсолютно да обичат човек с всичките му дефекти. И търпеливо да го изчакат да откри своето място в този свят. Но въпреки всичко има нещо, което ще накара Везните да се сбогуват с вас – и това е жестокостта и агресивността. Ако деянията тези качества във връзка с нежните Везни, те незабавно ще ви изоставен.
Скорпион
Скорпионите имат по-интровертен темперамент и неудържимо полово предпочитание. Разбирайки това, те даже не се стремят да основат сериозна връзка, тъй като знаят, че ще бъде доста мъчно да споделят възприятията си с обичан човек и да му останат правилни. Но в случай че Скорпионът въпреки всичко откри човек, непосредствен по дух, той безусловно се трансформира пред очите му.

Знакът не помни за мнителността и нрава си и се трансформира във правилен сътрудник, който е подготвен за дълбоки диалози до сутринта. Основното в връзките със Скорпион е да не му давате мотиви за ревнивост. Няма значение дали сте другар или сантиментален сътрудник, знакът ще направи всичко за вас, единствено в случай че „ държи “ сърцето ви, написа dir.bg.

Козирог

За страдание, даже и да имате мощно предпочитание, няма да изградите връзка с Козирог, в случай че не почитате традициите и основите толкоз свято, колкото той. За знака е значимо да откри правилен сътрудник, с който ще премине през живота. И от време на време предаността е даже по-важна за него от любовта. Освен това знакът има вяра, че няма някогашни другари. И постоянно е подготвен да помогне на обичан човек, даже и да не го е виждал няколко години.

Но с цел да не ви изостави, е значимо да спазвате някои правила. Първо, имайте същите стойности като знака. Второ, в никакъв случай не давайте даже намек на Козирога, че предпочитате някого пред него. Този знак е доста недоверчив и подозира всички към себе си в изменничество, тъй че не разпалвайте страховете му още веднъж.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР