Папараците на България днес“ уловиха за първи път Антония Петрова

...
Папараците на България днес“ уловиха за първи път Антония Петрова
Коментари Харесай

Тоца показа новото си гадже + бременна ли е миската

Папараците на „ България през днешния ден “ уловиха за първи път Антония Петрова в рискова непосредственост с добре изглеждащ млад мъж.

Това е първата обществена изява на Мис България 2009 с различен мъж, след раздялата й с съветския предприемач Александър Бередин. Снимките очевидно разкриват, че връзките сред Петрова и младият мъж са повече от другарски. За това ясно приказват прегръдките сред двамата. Миската и гаджето й не се отделяха един от различен, а постоянно когато имаха опция се отдаваха на буйни обятия. По всичко проличава, че Антония е повече от щастлива с новия си обичан, а удостоверение за това е усмивката, която не слиза от лицето й.

Факт е, че от скандалната миска не е останал и помен. Видимо новата половинка въздейства добре на буйния й манталитет. Любовта им се потвърждава от буйните погледи на двамата. Въпреки че е с къса рокля, Тоца е очевидно наедряла и мнозина всемирски клюкари побързаха да схванат дали не е бременна. Със сигурност тръпката с новия й мъж е по-сполучлива от любовта й с Бередин. Както е видно от фотосите миската е прежалила руснака, само че кой е мъжът до нея към този момент остава неразбираемо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР