Пандемията направи миенето на ръцете задължителен ритуал няколко пъти на

...
Пандемията направи миенето на ръцете задължителен ритуал няколко пъти на
Коментари Харесай

Ето защо е важно да хидратирате ръцете си с крем след като ги измиете

Пандемията направи миенето на ръцете наложителен обред няколко пъти дневно за всеки, който желае да бъде здрав.
 Колкото и да поддържате първокласна хигиена на ръцете си, би трябвало да имате поради и цялостното здраве на кожата си, която е открита и изложена на риск от самото начало. Измиването на ръцете, несъмнено, унищожава всички микроби от тях, само че също по този начин може да направи кожата ви извънредно суха и люспеща се.
 6 приложения на кремовете за ръце, за които не подозирате 6 приложения на кремовете за ръце, за които не подозирате
Дори не можете да си визиите какъв брой приложения имат кремовете за ръце. Основното им приложение е да хидратират кожата и да вършат ръ...
Очевидно не можем да спрем да си мием ръцете, изключително в миг, когато това е извънредно належащо, само че това, което можем да създадем, е да ги овлажним след измиване, с цел да сме сигурни, че са добре хидратирани.
Защо е значимо да хидратираме постоянно ръцете си? 
Хидратирането на ръцете ви е също толкоз значимо, колкото и измиването им, тъй като овлажняването оказва помощ да се възвърне салдото на влагата на кожата ви и да я поддържа еластична и хидратирана.
Без значение в какви метеорологични условия живеете, би трябвало да поддържате ръцете си хидратирани, с цел да избегнете обриви, сърбеж и сухота.
 5 приложения на крема за ръце, за които не подозирате 5 приложения на крема за ръце, за които не подозирате
Кремът за ръце участва във всяка дамска чанта. Освен, че овлажнява кожата ни и я защищава от студа на открито, той може да се употребява и...
Химикалите, употребявани в сапуна, освен убиват микробите, само че имат свойства, които могат да създадат ръцете ви сухи, когато се употребяват постоянно. Алкохолите и парабените, които постоянно се употребяват в течните сапуни могат да доведат до раздразнения.
 Овлажняването на жадните ви ръце освен ги хидратира, само че и ги резервира свежи и добре ухаещи до идващото измиване.
 Когато измиете която и да е част от кожата си, порите се отварят и има шансове мръсотията да се натрупа още веднъж. Хидратирането заключва тези пори с всички съществени хранителни субстанции, нужни за кожата.
Също по този начин е от решаващо значение да изберете верния овлажняващ крем за вашата кожа, за предпочитане без никакви или минимални химикали и почистващи свойства.
 Домашна маска за разчистване на лицето Домашна маска за разчистване на лицето
Прието е мнението, че всяка една жена си мечтае за принца на бял кон. Е да, само че ти си модерна и съвременна жена и те вълнуват надалеч по-п...
Защитата на най-големия орган, който притежавате, е нещо, което би трябвало да се вземе на съществено, изключително когато хората са  изложени на метеорологичните промени и замърсяването, които съществуват в днешния свят. Уверете се, че поддържате прелестните си ръце хидратирани и овлажнени!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР