Шона Филипс казва, че Островът на любовта трябва да се

...
Шона Филипс казва, че Островът на любовта трябва да се
Коментари Харесай

Шона Филипс от Острова на любовта разобличи „страховитите“ мъже в шоуто на ITV и предложи възрастова граница

Шона Филипс споделя, че Островът на любовта би трябвало да се промени, с цел да оцелее – и споделя, че има „ злокобен “ детайл в шоуто, който тя просто не може да стоми.

Шестата звезда от сериала желае програмата да напредне и споделя, че любовните връзки с разликата във възрастта не са това, което желае да гледа. Тя споделя, че към момента е огромен почитател на шоуто за запознанства ITV2, само че хубавицата счита, че има неща, които би трябвало да се трансформират след огромния спад в рейтингите през последните години.

Феновете на Love Island се изключват в дрове и скорошната поредност All Stars не беше победител в рейтингите. Шефовете изписаха огромни чекове, с цел да привлекат хора като Джорджия Харисън, Либърти Пуул, Каз Камуи, Крис Тейлър, Джорджия Стийл, Антон Данилук и Хана Елизабет, само че доста гледащи не бяха продадени.

Шона споделя, че към момента се включва, само че счита, че имат потребност от нови хрумвания, с цел да върнат феновете. „ Не желая да виждам по какъв начин 29-годишно момче се заяжда с 19-годишно момиче “, сподели тя в изявление з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР