Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен даде съвет на

...
Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен даде съвет на
Коментари Харесай

Макс Верстапен изпраща съобщение до втория избор на Тото Волф след пренебрежението на Мерцедес

Световният първенец във Формула 1 Макс Верстапен даде съвет на Кими Антонели по какъв начин най-добре да се приготви да го победи за място в Мерцедес.

Бъдещето на холандеца с актуалните работодатели Red Bull наподобява в най-хубавия случай нестабилно след няколкомесечно влакче в увеселителен парк за австрийските конструктори. Той е свързван с прекосяване в Мерцедес, макар че му остават четири години от контракта.

Шефът на тима на Мерцедес Тото Волф има предпочитание да притегли Верстапен, само че прехвърлянето може да се окаже комплициран. Това го принуди да търси други възможности, като измежду кандидатите е 17-годишният Кими Антонели.

След като самият той проби във Формула 1 на млада възраст, Верстапен беше запитан какво би трябвало да направи италианецът, с цел да успее. Той твърди, че би трябвало да откри схващане по какъв начин да преодолее грешките зад кормилото.

Говорейки преди GP на Монако, Верстапен сподели: „ Но да, просто, нали разбирате, преминавайки през положителните моменти, неприятните моменти, по какъв начин излизате от тез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР