Всеки от нас има своите чудатости. В това число и

...
Всеки от нас има своите чудатости. В това число и
Коментари Харесай

Психологически портрет на човек по позата му на сън

Всеки от нас има своите чудатости. В това число и по време на сън. Например, Чарлз Дикенс спал единствено с главата на север, а Леонардо Да Винчи спал на всеки 4 часа и 20 минути. Освен това, всеки от нас си има своя обичана поза за сън. Забелязали ли сте в какво състояние спите най-дълбоко?

Как ви е най-удобно и прелестно в леглото по време на сън? Изберете своята поза на спане и вижте какво ще разкрие тя за вас:

1. Поза зародиш

Най-популярната поза за спане – поза зародиш, когато човек лежи встрани, а краката му са сгънати към гърдите. Какво приказва тази поза? Експертите споделят, че тези хора външно наподобяват доста по-строги и уверени, в сравнение с са в действителност.

Вътрешно този човек крие уязвима душа и нежен вътрешен свят. Те могат да обръщат прекомерно внимание на проблемите, на това кой какво е споделил и да се тревожат за всяка дреболия.Но тези хора са доста чувствителни към нещастията на другите. Като никой различен друг, те схващат възприятията и настроенията на другите.

2. Право встрани

Ако спите встрани, а ръцете и краката ви не са сгънати и лежат равно, то вие предпочитате втората по известност поза. За какво приказва тя?

Изглежда, че тази поза е доста „ сложна “, само че хората, които спят в нея, по предписание са гъвкави и са обществено приспособени в живота. Чувстват се удобно измежду доста хора, работят добре в екип. Те са положителни и дружелюбни и постоянно даже са прекомерно доверчиви.

3. Настрани с разперени ръце

Тази поза характеризира човек като доста прелъстителен и открит за другарство. Тези хора са чудесни събеседници и слушатели. Но и постоянно са мнителни. Най-сложно за човек, латентен в такава позиция, е да вземе решение. Той дълго и деликатно ще обмисля всички разновидности, до момента в който не избере едно, само че твърдо мнение.

4. Поза боец

Това е доста елементарна и доста публикувана поза, която приказва доста за характера (освен това, спящия в тази поза може да хърка).

Човек, който спи в такава поза, е доста проведен и всичко в живота му е написано в стадии и по стъпки. Обича реда във всичко, към всеки въпрос подхожда деликатно и го взема решение с готовност. Уважават го поради реда му, само че по предписание, този човек нормално е безмълвен и обича да работи самосотятелно.

5. Морска звезда

Ако спите по тил, разпънали ръце и крайници, то на първо място вие цените приятелдството и човешкото другарство.

Хората, които избират тази поза са доста положителни другари необикновено деликатни слушатели и правилни съпрузи. те ценят индивида като най-висше богатство и на драго сърце оказват помощ на другите. Тяхната поза споделя: „ Дай да те прегърна! “

6. Свободно рухване

Тази поза наподобява по този начин: спящият лежи по стомах, краката са свободно разделечени, ръцете са нагоре или са обхванали възглавницата, главата е обърната встрани.

Тази поза е на свободния и опасен човек. Той е открит, обича празненствата, контраста, рискованите обстановки и елементарно прави избори в живота. Хората, които избират тази поза, жадуват власт. Те обичат да командват и управляват.

В същото време са доста чувствителни към рецензиите по собствен адрес. С такива хора е доста елементарно и радостно на отмора и в завършения, с тях няма да скучаете.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР