Тази сутрин оставих колата си на паркинга. И когато се

...
Тази сутрин оставих колата си на паркинга. И когато се
Коментари Харесай

Оставих колата си на паркинг, а после видях монета на вратата. Ето какво значи това:

Тази заран оставих колата си на паркинга. И когато се върнах, забелязах монета, забита в дръжката на пътническата врата. Това ми се стори доста необичайно. Какво значи това? Държа да ви предупредя. 

Представете си следната обстановка: оставяте колата си някъде и когато желаете да я вземете и да отидете по работа, забелязвате нещо необичайно. Опитвате се да отворите колата, само че ключът не работи.

Чувствате се комплицирани или несигурни? Може би сте попадали на този остроумен трик, употребен от крадците на коли, и всичко стартира с монета.

Изненадващо, крадците имат доста хитри трикове, а един от обичаните им е потреблението на монети, които доста постоянно хората просто не виждат.

Крадците нормално пъхат монета в дръжката на пасажерската врата, с цел да не привлекат ненужно внимание. Това може да наподобява необичайно, само че работи много дейно.

Но за какво го вършат?

Отговорът е напълно елементарен: те знаят, че слагането на монета в дръжката на вратата може да попречи на централното заключване да работи вярно. Така вашият автомобил не е толкоз предпазен, колкото бихте желали.

И когато настроите алармата на колата, вратата, на която се намира монетата, не се блокира. По този метод вратата просто остава отворена. И тогава крадците могат елементарно да ви откраднат колата.

Бъдете деликатни и бдителни!

Знаехте ли за този трик?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР