Моя приятелка винаги има няколко ореха в чантата си. Един

...
Моя приятелка винаги има няколко ореха в чантата си. Един
Коментари Харесай

Приятелка винаги носи по два ореха в чантата. Щом разбрах защо, започнах и аз

Моя другарка постоянно има няколко ореха в чантата си. Един ден не устоях и попитах за какво са й.

Както се оказва, няколко ореха в чантата й разрешават да поддържа положително въодушевление и да гледа позитивно на живота. Бях сюрпризирана, само че взех решение да ревизира.

Сега и аз имам орехи в чантата си, ще ви кажа за какво.

Съветът да носите в чантата си идва от източната медицина. Тази дребна добавка към наличието на чантата е нужна за елементарно облекчение на напрежението посредством стимулиране на нервните окончания в дланите.

Често изпитваме стрес и не всеки знае по какъв начин да се оправи с него; елементарните орехи, както се оказва, ни разрешават бързо да преодолеем напрежението и да се отпуснем.

Върху дланите ни има няколко точки, свързани с работата на вътрешните органи. Стимулирането им оказва помощ в битката с заболяванията и даже с наднорменото тегло.

За да се справите бързо с нервността, вземете няколко орехи в дланта си и започнете да ги въртите в кръг.

От вътрешната страна на дланта, в ямката сред сухожилията, има дейна точка. Поставете там ореха, натиснете го леко с длан и го движете в кръг.

Според източната медицина положението на нашата нервна система не зависи от мозъка, а от действието на вътрешните органи.

Алергията живее в белите дробове, сърцето дава отговор за мозъка, а волята се намира в далака. Упражнението с орехите раздразва  нервните окончания, свързани с вътрешните системи, а те от своя страна привеждат мозъка в ред.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР