Том Холанд получи подкрепата на своите приятели от шоубизнеса, когато

...
Том Холанд получи подкрепата на своите приятели от шоубизнеса, когато
Коментари Харесай

Том Холанд, подкрепен от Мая Джама, Стормзи и Зендая в шоуто на Ромео и Жулиета

Том Холанд получи поддръжката на своите другари от шоубизнеса, когато излезе на сцената за осъществяването си на Ромео и Жулиета от Уест Енд.

Билетите за шоуто в Уест Енд бяха разпродадени за броени часове през февруари. Известни лица се възползваха от шанса си да видят дълго чаканото зрелище в четвъртък вечерта като част от пресвечерта. Те се насочиха към The Duke Of York's Theatre, с цел да заловен 27-годишния Том в деяние като водещ мъж Ромео.

Мая Джама и нейният другар Стормзи бяха измежду събралите се в театъра, до момента в който артистът Том Хидълстън също присъстваше на разпродажбата -вън събитие. Водещата на Love Island изглеждаше зашеметяващо, до момента в който минаваше по аления килим с огромна бяла риза и чифт развяващи се черни панталони. Мая добави златни токчета с каишки, обеци и чифт огромни слънчеви очила към визията си.

Тя се причисли към Stormzy, който държеше главата си наведена, до момента в който се насочваше към театъра. Носеше напълно черно облекло, допълнено с черна шапк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР