Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 август

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.

Телец
Този ден ще запомните като тежко и непредсказуемо време. Използвайте своя опит и вътрешен глас в избора на облекло, което ще Ви даде опция да се почувствате неотразима в очите на мъжете, От този ден би трябвало да се появят многообещаващи финансови приходи. Но за жалост за в този момент това са единствено отдалечени проекти. Успех Ви чака през днешния ден в публичната работа и политическата активност. За предприемачите през днешния ден се очертаят нови покупко-продажби, които ще донесат предстоящите приходи.

Близнаци
Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще бъде тъжно, че някакъв стадий от Вашите връзки окончателно си е отишъл, и не може да бъде върнат с каквито и да било старания. Постарайте се да му докажете, че и това, новото, което е зародило сред вас, също е достоно за наслада и удивление.

Лъв
Ако в живота Ви в миналото е имало ден, когато бихте могли да поемете риска, да изглеждате самохвалец, този ден несъмнено е през днешния ден! В този миг имате куп мотиви за горделивост, и мненията на близките едва въздействат на това, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната горделивост, завистливост, дребнавост и незнание, да Ви лишат от изпитваната горделивост. Днес би трябвало да се отдръпнали от обстановката, която морално Ви унищожава. Търсете положително настроените съдружници, и дайте опция на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева
Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване.

Везни
Без да взимате под внимание товарът от отговорности и проекти, ще се чувствате в своята буря. Това е прелестно време за образование и дейна отмора. Може да завържете забавни и потребни връзки зад граница, с хора, пристигнали от надалеч, или постоянно пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, по този начин и със строго персонален темперамент. Времето е положително и за изявления и реклама на своята работа. Може самоуверено да изказвате настоятелен оферти към евентуалните си сътрудници, както и да търсите истински пресечни точки с ползите на конкуренцията.

Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач - това прави работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както Вие, а това е доста хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който Вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.

Стрелец
Хайде да си признаем: напоследък обстановката на прочувствения фронт е много усложнена. Имате предпочитание да помогнете на собствен непосредствен човек да преживее интензивния и не лек интервал и колкото и да наподобява алтруистична позицията Ви в профил, в същата степен сте настроени и да измислите проект за бягство, незабавно щом този човек позволи своите проблеми. В реалност, да се измисли някакъв мотив не е по никакъв начин егоистично, а това е просто грижа за себе си. Ще Ви е нужно съществено възобновяване на силите, и по тази причина не се чувствайте отговорни. Денят е подобаващ за професионална работа и бизнес, обвързван с недвижимо имущество, персонално стопанство, услуги и артикули.

Козирог
Хубав ден с цел да завъжете нови и перспективни запознанства с очарователни представители на противоположния пол. Погледнете ги, усмихнете се, очаровайте ги и ги омагьосайте.... Въобще - всичко, което умеете, плюс още малко опити... Това ще Ви направи неповторими.

Водолей
Ще се наложи през днешния ден експедитивно да се справите с онази всичката работа, която като тежко задължение лежи на Вашите рамене. Колкото и да звучи тъжно, персоналният Ви живот също ще стане такова задължение, та и него ще се наложи да влачите през този ден. Но още на следващия ден, от тежест, те ще се трансфорат в крила...

Риби
Днес би трябвало да поставите внезапна граница сред дружбата и любовта, и никога да не я престъпвате, даже и на моменти доста да Ви се желае... Все отново приятелят си е другар, а обичаният - обичан, и този статус и понятия не би трябвало да смесвате. Нищо положително не би се получило от сходна комбинация! /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР