Овен Непредвидена ситуация ще обърка плановете ви за този ден.

...
Овен Непредвидена ситуация ще обърка плановете ви за този ден.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2017 г.

Овен

Непредвидена обстановка ще обърка проектите ви за този ден. Не изпадайте в суматоха, а организирайте оптимално дилемите си. Така ще ви остане време и за отмора и за развлечение. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Телец

С приповдигнато въодушевление и доста приятни моменти ще премине денят ви. Ще се радвате на положително здраве. Прекараното време в фамилна конюнктура, с най-близките, ще ви зареди с доста позитивна сила. В съкровен проект също ще се чувствате спокойни и обичани.

Близнаци

Днес се концентрирайте върху значителното и изненадайте обичания до вас човек. Опитайте се да си отговорите на въпроса, за това какво ви липсва освен на вас самите, а и на индивида насреща. Не пропускайте да дадете справедливо внимание на вашето семейство.

Рак

Днес оставете грижите настрани. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Всяко едно деяние, което е съгласно вашите убеждения и вярвания е доста по-ползотворно, от това да не вършиме нищо.

Лъв

Днес ще ви бъде мъчно да вземате решения, тъй като всички благоприятни условия ще ви се костват подобаващи. От една страна ви се желае да останете у дома със фамилията си, само че от друга ви се желае да излезете с другари И в двата случая ще имате приятни страсти.

Дева

Днес бъдете положителни и изразявайте свободно страстите си. Преследвайте самоуверено това, което желаете. Не забравяйте за стихотворец ангажимент. Зарадвайте с дребен подарък обичан човек.

Везни

Днес направете нещо нови и друго. Емоциите ви са върхови и сте подготвени за нови прекарвания. Единственото нещо, което може да ви попречи е вашето рационално мислене и защитните ви механизми, които се задействат тъкмо тогава, когато става най-вълнуващо.

Скорпион

Приятни страсти и отдих - това ви чака през този ден. Ограничете разноските си, с цел да нямате парични проблеми през идната седмица. Не допускайте родителите ви да се намесват във интимните ви връзки.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни страсти. Някои ще прекарат деня в домашна конюнктура със фамилията си, други ще се забавляват с другари. Хубаво е, че се радвате ползотворно на почивката.

Козирог

Днес се отдайте на занимания, които по този начин дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете по какъв начин тъкмо става това, по тази причина действайте.

Водолей

Изпълнени сте с сила и предпочитание да извършите този ден специфичен. Ще имате много задължения, само че положеното усърдие ще бъде оценено уместно от вашите другари и близки. Ще се чувствате същински обичани и специфични за интимната си половинка.

Риби

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите всекидневието си от натоварената седмица, през която сте минали. Приятна изненада от интимната половинка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР