Кандидатът за президент на републиканците Доналд Тръмп беше освиркван многократно

...
Кандидатът за президент на републиканците Доналд Тръмп беше освиркван многократно
Коментари Харесай

Освирквания и обиди към Тръмп на националния конгрес на Либертарианската партия

Кандидатът за президент на републиканците Доналд Тръмп беше освиркван неведнъж нощес по време на изявлението си на националния конгрес на Либертарианската партия.

Агенцията отбелязва, че мнозина от присъстващите са крещяли обиди и са отправяли обвинявания, че някогашният американски президент е нараснал федералния недостиг и е обогатил фармацевтични компании с създаването на имунизацията против COVID-19.

Когато той излезе на сцената, мнозина от присъстващите започнаха да му се подиграват, а негови поддръжници, облечени в шапки и тениски с надписи " Да създадем Америка велика още веднъж ", се радваха и скандираха " Съединени американски щати. Съединени американски щати ".

Това беше необикновен миг, в който Тръмп се изправи лице в лице с критиците си, което е доста извънредно за човек, привикнал да провежда манифестации пред изразяващи боготворене тълпи.

Либертарианците, които отдават приоритет на ограничение пълномощията на държавното управление и на самостоятелните свободи, постоянно са скептично настроени към някогашния президент, а поканата той да приказва на конгреса раздели партията. Тръмп се опита да омаловажи това, споменавайки четирите правосъдни каузи против него.

" Ако преди не съм бил подобен, в този момент сигурно съм либертарианец ", сподели някогашният президент с усмивка.



Тръмп изрази признателност към " гневните бранители на свободата в тази зала " и назова президента Джо Байдън " тиранин " и " най-лошият президент в историята на Съединените щати ", което накара някои от присъстващите да изкрещят в отговор: " Това си ти ".



Тъй като обидите продължиха, Тръмп отвърна на удара, като им сподели: " Не желаете да побеждавате ". Той изрази също съмнение за някои либертарианци: Искате " да продължите да получавате вашите 3% на всеки четири години ".

Кандидатът на либертарианците Гари Джонсън завоюва към 3% от националния избор през 2016 година



Либертарианците ще изберат своя претендент за президент по време на конгреса, който завършва през днешния ден. Появата на Тръмп имаше за цел някогашният американски президент да ухажва гласоподавателите, които другояче биха могли да поддържат самостоятелния претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши, който в петък също произнесе тирада на националния конгрес на либертарианците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР