Популярните личности Тото от СкандаУ и Даниел Бачорски, известен още

...
Популярните личности Тото от СкандаУ и Даниел Бачорски, известен още
Коментари Харесай

Тото от "СкандаУ" и Даниел Бачорски се събраха да се оплакват

Популярните персони Тото от " СкандаУ " и Даниел Бачорски, прочут още като топ чистача на републиката, се събраха на подкаст, с цел да обсъдят компликациите на славата и провокациите, пред които са изправени звездите в България.

Тото, приказва намерено за публичната реакция след абсурда с някогашния баскетболист Тити Папазов. Той показа: „ Беше в действителност тежко. Цялата страна като че ли се обърна против мен. Хората ме назоваха с всевъзможни имена и ме упрекваха за неща, които не съм направил. “ Въпреки тези компликации, Тото остава положителен и признателен за поддръжката на същинските си почитатели.

Тото не стопира да се жалва по какъв начин това е разрушило живота му и по какъв начин е изкарал всички негативи върху околните си.

От друга страна, Даниел Бачорски, разкри битките си в персоналния живот. Той показа, че бракът му е бил на ръба на неуспеха и е трябвало да работи интензивно, с цел да резервира връзката си. Въпреки това, той остава оптимист и има вяра, че връзката и взаимното почитание са основни фактори за сполучлив брак и разгласи, че вторият сезон на известния му уеб сериал „ Бачорски Златната ябълка “ ще излезе скоро. Макар, че фамилията е разрушено и брат му Наско отново е в комуна, поради слабостта си към опиатите.

Като цяло, Тото и Даниел Бачорски използваха платформата на подкаста, с цел да изразят своите мисли и усеща по отношение на живота на обществени персони в България. Не пропуснаха и да се похвалят един различен, какъв брой велики и специфични са.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР