Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин

...
Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Шефът на руското разузнаване: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Ако актуалните оферти за мир на съветския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, изискванията на идващите ще бъдат по-тежки, съобщи през днешния ден шефът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин, представен от Ройтерс. Същевременно той не сподели от кого би трябвало да бъдат признати или отхвърлени въпросните оферти.

„ Следващите условия, при които може да се реализира мир и да се подпише някакво спокойно съглашение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки “, съобщи Наришкин в изявление за ТАСС, отговаряйки на въпрос, какво ще се случи с Украйна при отменяне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин съобщи, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се разисква привеждането на нуклеарно оръжие в бойна подготвеност, цели заплашване. „ Трябва да се отнасяме умерено към това “, добави той.

Междувременно шефът на СВР съобщи, че плануваното посещаване на Путин в Северна Корея се приготвя и ще донесе положителни резултати. Путин, който разви положителни връзки с Пхенян от началото на войната против Украйна, се чака да посети скоро азиатската страна, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР