Оттук нататък отговорност носят президентът, както и тези, които провалиха

...
Оттук нататък отговорност носят президентът, както и тези, които провалиха
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Излизаме с достойнство от ситуацията, защото направихме всичко възможно да има правителство

Оттук нататък отговорност носят президентът, както и тези, които провалиха мандата
„ Връщането на мандата беше и решението на Националния ни съвет. Ние казахме, че слагаме на масата законодателна и управническа стратегия, която е в полза на България, с небосвод до края на годината, и с която би трябвало да бъдат избегнати рецесиите. Но в действителност видяхме, че обединяването ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане “ и “Има подобен народ “, които също работиха по тази стратегия, споделиха да не влиза в дневния ред. Ние излизаме с достолепие от цялата обстановка, тъй като в действителност направихме всичко допустимо този мандат да се осъществя и да няма избори в България. “ Това съобщи секретарят на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на „БСП за България“ Вяра Емилова в ефира на BULGARIA on AIR.

При срещата ѝ из страната Емилова споделя, че хората молят да няма избори, тъй като помнят предходната година, когато страната беше вкарана в рецесия и серпантина от избори. „ Българска социалистическа партия се опита през миналите седмици да избегне рецесията. Оттук нататък отговорност носят тези, които провалиха мандата, както и президента с неговите решения “, счита социалистът.

„ Ние отчетохме, че връзката е един от доста значимите въпроси, които би трябвало да бъде решен в обединението. Затова, когато мандатът пристигна при нас, направихме всичко допустимо – програмата, която беше сложена сред четирите партии, беше разисквана с всеки един поотделно и всеки даде своите оферти. Не мисля, че имаме някакви неточности, въпросът е в “Има подобен народ “, тъй като при тях няма сигурност и поредност “, сподели още Емилова.

Депутатът от левицата прикани българските жители да съдят всички партии и хората по делата, а не по приказките и празните обещания, които оттук насетне стартират да се леят.

„ В това ръководство Българска социалистическа партия имаше най-стабилните министри. Ние бяхме общественият дирек, бяхме един диалогичен и постоянен сътрудник. Бих дала висока оценка на нашите министри, каквато даде и Националния ни съвет. За тези 6 месеца успяхме да защитим своята обществена политика “, заключи Вяра Емилова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР