Microsoft прави крачка напред и пуска своя интелигентен асистент Copilot

...
Microsoft прави крачка напред и пуска своя интелигентен асистент Copilot
Коментари Харесай

Чатботът Copilot на Microsoft вече и в Telegram: как да го използвате

Microsoft прави крачка напред и пуска своя образован помощник Copilot в известния месинджър Telegram. Сега всеки може да употребява невронната мрежа непосредствено от своя смарт телефон.

В момента е налична единствено бета-версията на Copilot, която може да обработва до 30 поръчки на ден. Важно е да се означи, че чатботът на Telegram дава отговор единствено на текстови запитвания. За съпоставяне, мобилната и уеб-версията ви разрешават да изпращате текстови, снимкови и гласови поръчки.

За да започнете да употребявате чатбота, би трябвало да щракнете на тази връзка и да потвърдите с телефонен номер.

Този AI-асистент ще стане незаместим за осъществяване на разнообразни задания. Искате ли да извършите лист с филми, които да гледате вечерта? Или да намерите рецепта за вкусна торта? Copilot ще помогне! Той може да написа и редактира писма, да дава препоръки и доста други. Можете да получите всичко това непосредствено в диалоговия прозорец на Telegram.

Copilot работи въз основата на усъвършенствана невронна мрежа от OpenAI — GPT-4 Turbo. Това значи, че потребителите на Telegram получават неповторима опция да споделят гратис с един от най-мощните AI-модели. Текущата версия с отворен код на ChatGPT към момента е основана на версията GPT-3.5, която има своите ограничавания спрямо Copilot в доста задания.

Така че, в случай че желаете да опитате нещо ново и потребно, не отлагайте – изпробвайте Copilot в Telegram още през днешния ден!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР