Съставът на Love Island за 2024 г. беше критикуван преди

...
Съставът на Love Island за 2024 г. беше критикуван преди
Коментари Харесай

Съставът на Love Island за 2024 г. беше критикуван за липса на разнообразие, тъй като феновете казват, че всички „изглеждат еднакво`

Съставът на Love Island за 2024 година беше подложен на критика преди старта на новия сериал, защото почитателите стенеха за секси необвързаните дами “ наподобяват по същия метод ".

Ралити шоуто ITV2, което се завръща на нашите екрани на 3 юни и още веднъж ще бъде водено от Мая Джама, е едно от най-популярните излъчвания по малкия екран.

Въпреки това, някои фенове показаха разочарованието си от девойките, които влизат във вилата, като мнозина споделиха, че „ наподобяват като че ли са от едно семейство “.

След като беше разкрито „ мнителни Гримьорът на Scouse Саманта Кени, уелският модел Никол Самуел и мениджърът на Стокпорт Джесика Уайт се насочиха към Майорка, един почитател се обърна към X, питайки: Защо всички наподобяват еднообразно? “ Друг означи: „ Всички наподобяват безусловно идентични. " Четвърти добави: " Три от тези девойки наподобяват безусловно идентични ", до момента в който пети разсъждава: " Момичетата наподобяват като от едно семейство. "

Феновете на Love Island подлагаха на критика очевидната липса на многообразие в ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР