Принц Уилям и крал Чарлз вече не вярват“ на Съсекс

...
Принц Уилям и крал Чарлз вече не вярват“ на Съсекс
Коментари Харесай

Принц Уилям и крал Чарлз „вече не вярват на Хари и Меган след разкритията за кралския живот“

Принц Уилям и крал Чарлз „ към този момент не имат вяра “ на Съсекс след „ разобличенията на принц Хари и Меган Маркъл за кралския живот “.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са работили по няколко плана и споделят доста отзиви, откогато напуснаха кралското семейство през 2020 година След като се отдръпнаха от функциите си на старши работещи членове на кралското семейство, двойката бързо взе присъединяване в бомба изявление с Опра Уинфри, където те приказваха за времето си в кралското семейство.

И в този момент се твърди от специалист, че след многото „ изобличения на кралския живот “ на семейство Съсекс принц Уилям и крал Чарлз „ към този момент не вярвам “ на Хари и Меган. Говорейки извънредно пред The ​​Mirror, кралският коментатор Ричард Фицуилямс сподели: „ След изявлението с Опра, документалния филм за Хари и Меган Netflix и публикуването на записките на Хари Spare, както и интервютата, които той даде, с цел да го разпространява, известността на кралското семейство пострада и Съсекс се смяташе за лъжец

За всички вести...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР