Жертва на катастрофа в Алтън Тауърс сподели публикация, на която

...
Жертва на катастрофа в Алтън Тауърс сподели публикация, на която
Коментари Харесай

Жертвата на катастрофата в Алтън Тауърс Лия Уошингтън сияе, докато тръгва на меден месец след идилична сватба

Жертва на злополука в Алтън Тауърс показа обява, на която демонстрира знак „ v за победа “, до момента в който потегля на меден месец.

Лия Вашингтон и Джо Пю, които оповестиха годежа си през март 2022 година, се ожениха в идиличния хотел Woodlands в Лийдс през уикенда. А в този момент Лия показа нейна фотография на летище, до момента в който двойката отпътува на меден месец.

Облечена в бяло и с багажа си до себе си, тя отдаде надвит привет. Тя носеше зашеметяваща бяла рокля, съчетана с воал и елегантни бижута на сватбата си и беше забелязана да се усмихва на камерата, до момента в който държеше своя букет от бели рози.

Тя върза косата си на гърба и имаше къдрици на косата начело. Сегашният й брачен партньор Джо избра смокинг и папийонка за деня. Двойката се наслаждения на банкет за питиета със фамилията и другари, до момента в който пианист свири музика онлайн, с цел да означи мотива. Двамата се ожениха девет години откакто претърпяха ужасяваща злополука с влакче в увеселителен парк в Alton Towers.

Лия и Джо се сгодиха по врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР