Оценяваме случилото се като първа добра крачка към разговори и

...
Оценяваме случилото се като първа добра крачка към разговори и
Коментари Харесай

Нинова: Разговорите с “Има такъв народ” продължават

Оценяваме случилото се като първа добра крачка към диалози и разговор за намиране на единодушие за сформиране на държавно управление. Уточнихме тематики и политики, по които имаме припокриване. Остават и някои разлики. Утре ще обсъдим на Националния съвет на Българска социалистическа партия диалозите през днешния ден и получавайки мандат от Национания съвет, ще ги продължим диалозите. Разбрахме се, че диалозите не престават. Това е единствено първа среща.

Имаме повече общи неща и по-малко разлики. Оставаме на позицията си срещу приватизацията на Българската банка за развиване, срещу концесиите. Имаме кардинално единодушие за преизчисляването на пенсиите, само че имаме разлики по-точно по кое време това ще стане. Ние настояваме бързо, в този момент, с актуализация на бюджета още тази година, с цел да помогнем на възрастните хора незабавно. Представата на сътрудниците е, че това би трябвало да стане следващата година, с новия бюджет.

Не сме говорили за имена и постове. След Националния съвет на следващия ден ще предложим работна група по значимите съответни политики.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР