Отиваме на нови избори наесен и на тях се явяваме

...
Отиваме на нови избори наесен и на тях се явяваме
Коментари Харесай

Костадинов: Отиваме на нови избори наесен

" Отиваме на нови избори наесен и на тях се явяваме като на референдум - кой е за, кой е срещу еврото, връщането на отбранителния суверенитет, глобите против Русия. С днешното гласоподаване ще се придвижим към естествен политически развой, който другата седмица ще откри своя натурален свършек. Свикнахме, че разпоредбите и правилникът в Народното събрание нямат никакво значение ", съобщи от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

По думите му доста се спекулира с тематиката Северна Македония по какъв начин изкуствено е приповдигната в българското общество.

" Кирил Петков освен един път е поемал задължения за повдигане на ветото над преговорния развой от страна на България, българският парламент и КСНС са се произнесли по въпроса, тематиката Македония е завършена, досега в който Македония не извърши изискванията на България, ние диктуваме изискванията, а не някой различен на нас. Да не се окаже, че някой различен диктува, това нещо следва да го разберем през днешния ден или на следващия ден, в случай че се окаже в действителност правилно това, че ще бъде импортирано в Комисията по външна политика предложение за смяна на българската позиция във връзка с Македония, което е национално изменничество ", добави Костадин Костадинов.

Според него е несъмнено, че има нарушаване на правилника и би трябвало да има глоба.

" Допусна се от тази естрада да се приказват неистини и да се размятат взаимни нападки във връзка с мъчителната тематика за възродителния развой. Понякога на нашия министър-председател мъчно му се схваща какво желае да каже. Настоящото болшинство откакто загуби превъзходството си в Народното събрание, загуби нервите и спокойствието си ", сподели още Костадин Костадинов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР