Отборът на Реал“ (Мадрид) записа антирекорд по посещаемост. Ефектът от

...
Отборът на Реал“ (Мадрид) записа антирекорд по посещаемост. Ефектът от
Коментари Харесай

„Реал“ с антирекорд по посещаемост

Отборът на „ Реал “ (Мадрид) записа антирекорд по посещаемост. Ефектът от напускането на Кристиано Роналдо се отрази отрицателно на почитателите, само че не и на играта на отбора в първия мач от испанската Примера дивисион. Европейският първенец победи „Хетафе“ с 2:0 на своя „Сантяго Бернабеу“, само че самият стадион беляза най-ниската си посещаемост отдавна насам.

48 466 души гледаха дуела онлайн. Това е най-ниската записана цифра от почитателите от 2009-а насам. Тогава на 24 май близо 4 хиляди души по-малко посетиха турнирния мач с „Майорка“ (3:1).

Това бе и последният дуел преди привличането на Кристиано. Оттогава клубът не може да се оплаче от ниска посещаемост. По всичко проличава, че напускането на португалеца е довело до отрицателната статистика против „ Хетафе “.

Запалянковците на „Реал“ към момента нямат нов любим. А подобен може да се открие мъчно, откакто Роналдо изигра 9 сезона за клуба, в които заби 450 гола. Спечели и пет Златни топки, четири трофея в Шампионската лига и две трофеи на Испания преди да се причисли към италианския отличник „Ювентус“.

Погледите в Мадрид в този момент са ориентирани към Гарет Бейл, считан за новия водач. Той и Даниел Карвахал вкараха за триумфа над „Хетафе“.

„Бейл не би трябвало да следва пътя на Роналдо“, съобщи Начо Фернандес, бранител на „Реал“.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР