От бухналите осемдесетарски кройки до „роклята на отмъщението“ принцеса Даяна

...
От бухналите осемдесетарски кройки до „роклята на отмъщението“ принцеса Даяна
Коментари Харесай

Съветите за красота, които да си откраднеш от принцеса Даяна

От бухналите осемдесетарски кройки до „ роклята на отмъщението “ принцеса Даяна си остава фешън икона, обожавана освен от народа, само че и специалистите по жанр. Като оставим облеклото встрани, прическите и гримът на Даяна Спенсър също са оставили немалка диря върху света на хубостта .

Ето няколко такива образеца, от които можеш да си водиш бележки:

Грижи се за кожата си

 принцеса Даяна

Бившият гримьор на принцесата – Мери Грийнуел, разкрива, че през годините Даяна почиства, тонизира и овлажнява кожата си. Освен това, тя постоянно отстранява грима си в края на деня. Козметичната рутина на принцесата в 3 стъпки може да наподобява простичка спрямо стратегиите в 10 хода, с които да постигнеш красива кожа. Струва си обаче да се довериш на семплата и ефикасна рутина.

Не забравяй да си сложиш мирис

 принцеса Даяна

Смята се, че Даяна постоянно е носила мирис и в никакъв случай не е излизала на открито без да си постави от 24 Faubourg на Hermes. Можеш да го комбинираш според от настроението си или да намериш мирис, към който да се придържаш и превърнеш в собствен отпечатък.

Следвай прическата, която ти отива, а не трендовете

 принцеса Даяна

Късата подстрижка на Даяна не е била на мода през 80-те – всички останали залагали на дълга и обемна коса, само че скоро полудели по прическата на принцесата, която набрала известност, тъй като извънредно ѝ отивала. Поуката – довери се на това, което отива на лицето ти, а не това, към което всички се стремят.

Никога не слагай очна линия в цвета на очите си

 принцеса Даяна

Лейди Ди била огромен обожател на синята очна линия, само че тогава се срещнала с гримьора Мери Грийнуел. Тя отказала Даяна от синьото, насочвайки я към черен цвят за очната линия, която да употребява спестовно, само че дружно с обилно количество серпантина. Мери изяснява, че в случай че си синеока, не трябва да ползваш наследник молив или очна линия, тъй като това пречи на очите ти да изпъкнат.

Нарушавай разпоредбите с маникюра си

 принцеса Даяна

За разлика от Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които носят неутрални и бледи цветове, Даяна е била бунтовник със своя червен маникюр по време на публични събития.

Не забравяй ружа

 принцеса Даяна

Освен на здравословна диета, огряното лице на Даяна се дължи още на продуктите, които е употребила. Тя е слагала руж върху изпъкналите елементи на скулите си (за натурален свършек пробвай кремообразна формула) и нанеси бронзант по дължината на външните очертанията на лицето.

Забавлявай се, до момента в който тренираш

 принцеса Даяна

Освен джогинга край двореца Кенсингтън и стрелбата, Даяна е обичала фитнес, ски и танци. С тях принцесата е съчетавала занимание и физически извършения, а намирането на прелестно занятие, което по едно и също време поддържа и фигурата ти, оказва помощ да не пропускаш подготовка. Пробвай да вземем за пример със скачане на батут, гребане или Канго джъмпс, което към този момент измести аеробиката.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР