Тази седмица в Събуди се, Мариян Станков - Мон Дьо

...
Тази седмица в Събуди се, Мариян Станков - Мон Дьо
Коментари Харесай

Станислав от Hell`s Kitchen: Причината за успеха ми е моят баща

Тази седмица в " Събуди се ", Мариян Станков - Мон Дьо ни среща със Станислав от " Hell's Kitchen ".

Пред журналиста Станислав споделя, че първите му опити в кухнята са " пагубни ". Готвачът споделя, че повода за триумфа е татко му, за който приказва доста прочувствено . Любимите му мемоари с него са когато са пътували и споделяли моменти дружно. Станислав има вяра, че в случай че татко му беше жив през днешния ден, щеше да се гордее с него, въпреки, че той приживе е желал да стане състезател.

Откровено за загубата на най-близкия си човек, Станислав споделя какви са били последните думи посред им. За споделеното и пропуснатото, готвачът споделя пред Мон Дьо през сълзи.

След огромната загуба Станислав и майка му започват личен бизнес, обвързван с кулинарията - дребна сладкарница с брънч меню която през днешния ден, с парите от премията развива и в сладкарски завод.

Готвачът споделя по какъв начин е почнал да готви в обществените мрежи и по какъв начин е разкрил, че голотата продава.
 Романтичните фотоси на Станислав от Hell`s Kitchen и годеницата му  Романтичните фотоси на Станислав от Hell`s Kitchen и годеницата му  Романтичните фотоси на Станислав от Hell`s Kitchen и годеницата му  Романтичните фотоси на Станислав от Hell`s Kitchen и годеницата му
За известността, славата, безсънните нощи, комплексите, силата на мъжките сълзи, огромната обич в лицето на Божидара и искрено къде е брачната му халка, споделя Станислав пред Мариян Станков-Мон Дьо във видеото нагоре!

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР