В зала Арена София“ Деси Банова-Плевнелиева се среща със световноизвестния

...
В зала Арена София“ Деси Банова-Плевнелиева се среща със световноизвестния
Коментари Харесай

Енчо Керязов за акробатиката, любовта и чудесата в живота му

В зала „ Арена София “ Деси Банова-Плевнелиева се среща със световноизвестния акробат Енчо Керязов, дни преди следващото му грандиозно шоу в поддръжка на талантивите деца - „ Нощ на звездите “. Бъдещето на България, можещи, деца, които към този момент са се осъществили на международната сцена ще застанат пред многочислената аудитория на 1 юни.
                             

Енчо споделя, че първите му стъпки в акробатика стартират на село, дружно с дядо му, а малко по-късно в спортната зала в Ямбол. В началото не е могъл да покрие критериите за оставане в школата, само че упоритостта и огромното предпочитание на майка му, оказват помощ на малкия Енчо да продължи в спорта.

Керязов е най-скъпо платения български цирков актьор, а за себе си споделя, че работата му е голямо развлечение и всичкия този голям труд не го възприема като изпитание.
                             

Най-тежкият миг за него е когато синът му счупва ръката си по време а подготовка, която той управлява.

Вижте Енчо Керязов за тежките моменти в кариерата му, има ли акробатика в политиката, има ли обич в живота му след раздялата със брачната половинка му и кое е чудото в живота му във видеото от " Събуди се " нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР