Хиляди жени, диагностицирани с рак на гърдата всяка година, могат

...
Хиляди жени, диагностицирани с рак на гърдата всяка година, могат
Коментари Харесай

Хиляди пациенти с рак на гърдата могат да избегнат химиотерапията благодарение на новия генен тест

Хиляди дами, диагностицирани с рак на гърдата всяка година, могат да избегнат химиотерапията с помощта на революционен нов генен тест.

Жените, лекувани сега получават от NHS зависи от размера и типа на рака на гърдата, който имат, къде в тялото се намира, дали се е популяризирал в други елементи на тялото и общото здравословно положение на пациента. Основното лекуване нормално е интервенция, а други постоянно срещани лекувания включват химиотерапия, лъчетерапия, лекуване с хормони, таргетни медикаменти и имунотерапия. Но едно ново лекуване може да откри дали има възможност туморът да се върне след интервенция.

Химиотерапията употребява медикаменти за заличаване на раковите кафези и може да се организира преди или след интервенция според от събитията на пациента. Тази терапия може да работи в цялото тяло на пациента, само че също по този начин идва с някои странични резултати, в това число гадене, отмалялост и загуба на коса, защото до момента в който нападна раковите кафези, химиотерапията може да засегне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР