Една майка напусна интернет в лудост, след като призна, че

...
Една майка напусна интернет в лудост, след като призна, че
Коментари Харесай

„Никога не съм мила косата на двегодишната си дъщеря – хората казват, че съм отвратителна“

Една майка напусна интернет в полуда, откакто призна, че в никакъв случай не е блага двегодишното си дете косата на щерка си.

Мама Ечика отиде в обществените медии, с цел да показа своя способ за икономисване на разноски, като избра да пропусне шампоаните и да изплакне косата на щерка си единствено с вода. Тя продължи да разкрива своите препоръки за това по какъв начин е поддържала косата на щерка си да наподобява здрава, в това число потреблението на маска за коса седмично или на всеки две седмици за хидратация и понякога нанасяне на арганово масло за спомагателен искра.

Някои майки обаче не бяха уверена в нейната техника, макар че Ечика настояваше, че косата на щерка й „ в никакъв случай не се омазнява “. Тя добави: „ Нека вашето малко дете се радва на дълга обилна коса без възли. “ В секцията за мнения някои хора побързаха да споделят мненията си по отношение на „ грубата “ рутина на косата на майката. Един човек написа: " Това е непоносимо! " Ечика бързо отговори на известието и сподели: „ Не, не е. Няколко години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР