От 17-и декември във всички магазини на веригата в цялата

...
От 17-и декември във всички магазини на веригата в цялата
Коментари Харесай

Алесандра Амброзио влиза в Lidl на 17 декември

От 17-и декември във всички магазини на веригата в цялата страна ще се предлага продуктова линия за коса на по този начин наричания „ ангел “ на Victoria`s Secret - Алесандра Амброзио. Специално за коледните празници в Lidl ще можете да откриете най-подходящия подарък за другарка, брачна половинка, щерка.
След сполучливите сходни серии на Кристина Агилера и Парис Хилтън, ангелът на Victoria`s Secret – Алесандра Амброзио е подготвила за всички дами многообразие от качествени артикули за оформяне на коса. Въртяща се четка с парещ въздух, четка за изправяне на коса, сешоар с йонозираща функционалност, мултифункционална маша, както и мини преса за изправяне – съвършена за всяко пътешестване. Всеки от продуктите има три годишна гаранция.
 Над 700 сертифицирани продукта в асортимента на Лидл България Над 700 сертифицирани продукта в асортимента на Лидл България
Лидл България разгласява втория си Доклад за стабилно развиване за интервала 2018-2019 година В него веригата отбелязва напредъка си по 20-те з...
Не е нужно да похарчите цяло положение, с цел да сте с съвършена прическа по време на празниците, само би трябвало да се доверите на топмодела Алесандра Амброзио и нейната линия за артикули за коса. Ситни къдрици, съвършени талази или идеално права – всичко е допустимо даже без експерт на разположение.
Продуктите ще са налични в магазините на Lidl от 17-и декември, четвъртък, до привършване на количествата. А до тогава имате опция за една добра инвестиция за здрава и красива коса или за абстрактен празничен подарък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР