Остър коментар по повод поредното скандално разкритие за политическото задкулисие

...
Остър коментар по повод поредното скандално разкритие за политическото задкулисие
Коментари Харесай

Младен Маринов: Ясни са тарифите на адвокатите на дявола - 500 хил. лв.

Остър коментар във връзка следващото скандално разобличаване за политическото задкулисие на новите партии в Народното събрание, изгрели под юмрука на Румен Радев на уличните метежи, разгласява депутатът от ГЕРБ и някогашен Министерство на вътрешните работи министър Младен Маринов. Той е във връзка разкритието на шефа на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, който през вчерашния ден проговори за тайните предложения на Татяна Дончева към депутати от партията на Слави Трифонов.

Според сценариста депутатката от " мутрите " на Манолова предложила половин милион лв. на негови сътрудници, с цел да разцепят групата на Има Такъв Народ в Народното събрание.

Ето какво написа във връзка абсурда Маринов:

" Вече са ясни цените на " юристите на дявола ". (Но не от оня филм.) Тези носят по 500 хиляди. Вероятно в торбичка с ром и пури. А, сякаш, общото сред Татяна Дончева и Слави Трифонов трябваше да са единствено лъковите струнни принадлежности. Цигулка за нея. И виола за него ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР