Нова рубрика, специално за Сладки приказки с в Дарик -

...
Нова рубрика, специално за Сладки приказки с в Дарик -
Коментари Харесай

9 месеца със специални лекции за баби и нова рубрика в Дарик

Нова графа, особено за Сладки приказки с в Дарик -,,Какво донесе Щъркелът‘‘. Всеки месец споделяме какъв брой бебета са се родили предходния месец в най-голямата и най-стара профилирана акушеро-гинекологична болница в България – Майчин дом. През май са се родили 251 бебета, от които – внимание – 7 двойки близнаци и 1 тройка тризнаци. Впрочем месец май се оказва благодатен като цяло, тъй като и предходната година по същото време числата са идентични – даже на близнаците и тризнаците.

Любопитно е да ви споделим, че медията отбелязва растеж в броя на татковците, които посещават безплатните ни лекции за родители онлайн. Ето, да вземем за пример, предишния ден, организирахме подготвителен урок на тематика Първите грижи за бебето. И с изключение на с бъдещи майки, залата бе цялостна и с бащи, само че най-голямата изненада за нас се оказа фактът, че точно те задаваха въпроси на акушерката. Равносметката е, че родителите стават все по-осъзнати, любопитни и търсещи достоверна информация по отношение на появяването и развъждането на децата им.

Нещо ново, което следва на 20 юли е едно особено събитие - курс за баби - грижи за бебето и хранене, ще бъде онлайн и до дни ще обявим всички детайлности в нашите канали. Сигурно знаеш, че към този момент майчинството към този момент ще може да се употребява от бабите и дядовците на детето, тъй че нашата самодейност идва тъкмо в точния момент. Правителството одобри промени в Наредбата за работното време, почивките и отпуските, с които се регламентира редът за прекачване на отпуск, заради бременност и раждане, след навършване на 6-месечна възраст на детето на един от родителите на майката или на бащата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР