Основен извод от гостуването на Борисов при Трифонов: Журналистите са

...
Основен извод от гостуването на Борисов при Трифонов: Журналистите са
Коментари Харесай

Журналистите са си журналисти, шоумените-шоумени

Основен извод от гостуването на Борисов при Трифонов: Журналистите са си публицисти, а шоумените са си шоумени.

Не знам какво са очаквали сценаристите, само че се получи беззъбо, общоприетоо изявление с премиера. Задават му се някакви въпроси, той си повтаря опорните точки.

Слаби въпроси, трябваше да се подберат по-добре. Оправданието, че са „ на народа “, е едва. Истинският публицист задава същински въпроси. А не „ национални “. Не бяха наранени значимите тематики – за неналичието на световна държавна тактика, за неработещите институции, за ярката анти-европейска акция, водена дори от членове на кабинета, за тоталната липса на промени в съвсем всички публични браншове, за възобновление на средновековна и комунистическа изразителност и така нататък Трифонов се поддаде се на натиска на Борисов и не се оправи с баражния огън на отвличащи вниманието изречения. Слаба подготовка на екипа на Шоуто. Няколко пъти имаше благоприятни условия Борисов да бъде засечен, че манипулира, само че не беше направено.

Стандартен Борисов. Повтори си опорните точки. Добро скимване на екипа му да обърне задълженията в проценти. Ако Трифонов можеше да счита, щеше да го закове, само че уви. Лошото за Борисов е, че отиде за да се оправи с клопката на Шоуто, а не да покаже по какъв начин ще се развива страната. Явно това са му целите.

Като цяло, среща на двама „ национални “ индивида. По-добрият популист победи.

Б. ред. - Мнението на пиар експерта Любомир Аламанов е от профила му във фейсбук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР